10.821 Tillverkning av sockerkonfektyrer
Omfattar
- tillverkning av sockerkonfektyrer: karameller, nougat, sockerglasyr, vit choklad
- tillverkning av tuggummi
- kandering, glasering eller annan beredning med socker av frukt, bär, nötter, fruktskal och andra växtdelar
Omfattar inte
- framställning av socker (sackaros),
jfr. 10.810
Exempel på vad som ingår i denna SNI-kod
- Blockchoklad, vit, tillverkning
- Chokladvaror, av vit choklad, tillverkning
- Gelékonfektyr, tillverkning
- Godis, tillverkning (godisfabrik), ej av brun choklad
- Hållbarhetsbehandling av frukt, bär och nötter i socker
- Kanderad, frukt, bär, nötter m.m., tillverkning
- Karameller, tillverkning
- Kola, tillverkning
- Konfektyrvaror, vit choklad, tillverkning
- Lakrits, tillverkning
- Mandelmassa, tillverkning
- Mandlar, brända och salta, tillverkning
- Marsipan, tillverkning
- Tabletter, sötsaker, tillverkning
- Tuggummi, tillverkning (ej nikotintuggummi)
- Sockervadd, industriell tillverkning
- Polkagrisar, tillverkning
- Naturgodis, frukt, nötter m.m. överdragna med vit choklad eller yoghurt, industriell tillverkning