10.722 Tillverkning av kex och konserverade bakverk
Omfattar
- tillverkning av skorpor och kex
- tillverkning av konserverade bakverk
- tillverkning av söta eller saltade snacks (kakor, smörgåskex, kringlor o.d.)
Omfattar inte
- tillverkning av potatissnacks,
jfr. 10.310
- Bake off, enbart jäsning och gräddning av bröd i varuhus eller på stormarknad,
jfr. 47.111
Exempel på vad som ingår i denna SNI-kod
- Bageri, industriell tillverkning av kex och konserverade bakverk
- Kaffebröd, konserverade, tillverkning
- Kakor, konserverade, tillverkning
- Kex och wafers, tillverkning
- Konditorivaror, konserverade, tillverkning
- Maränger, tillverkning
- Nattvardsbröd, tillverkning
- Oblat, tillverkning
- Pepparkakor, mjuk, tillverkning
- Pepparkakor, hårda tillverkning
- Salta pinnar (snacks), tillverkning
- Skorpor, tillverkning
- Wienerbröd, frysta, ogräddade, tillverkning
- Pannkakor, frusna, industriell tillverkning (ej verksamhet på kaféer, restauranger i butiker eller entreprenad inom catering och centralkök)
- Våfflor, frusna, industriell tillverkning (ej i butik, på restaurang eller cateringverksamhet)
- Nacho chips, tillverkning
- Tacoskal och tacochips, tillverkning